בעקבות הצגת ליין הרובוטים של החברה לפני שנה, LG ממשיכה לפרוץ את הגבולות עם חשיפתם של שלושה רובוטי עבודה נוספים ב-CES 2018. LG מציגה שלושה קונספטים של רובוטים שפותחו במיוחד לשימוש מסחרי בבתי מלון, שדות תעופה וסופרמרקטים. רובוטים חדשים אלה מייצגים את מחויבותה של LG להרחבת עסקיה למנוע צמיחה עתידי המבוסס על טכנולגיית הרובוטיקה המתקדמת שלה.
כל מותגי הרובוטים מסוג CLOi של LG KLOH-ee, רובוט השירות, רובוט “סבל” ורובוט עגלת הקניות, הולכים בעקבות רובוט מדריך ורובוט ניקיון נמל התעופה שלאחרונה השלימו בהצלחה הרצות מבחן שבוצעו בנמל התעופה אינצ’ון של קוריאה. רובוט כיסוח הדשא ורובט ההאב החביב, שנוסה לאחרונה באחד ממוסדות הפיננסים הגדולים בקוריאה, המספק מידע ושירותים בסניפי הבנק, גם הם חלק ממשפחת CLOi.
מטרתו של רובוט השירות היא לספק ארוחות ומשקאות לאורחים וללקוחות בבתי מלון ובטרקליני נמל התעופה במהירות וביעילות. הרובוט יכול לספק מזון או כיבוד מסביב לשעון באמצעות מגש הזזה מובנה, המציג את המגש ללקוח בהזזה קלה. לאחר אישור המשלוח, רובוט השירות עושה את דרכו חזרה למטבח בכוחות עצמו.
מעוצב על מנת לספק מזוודות לאורחי המלון, רובוט “סבל” ממזער את אי הנוחות כתוצאה משירות איטי והמתנה ארוכה במהלך השהות במלון. רובוט “סבל” יכול להתמודד עם שירות אקספרס צ’ק-אין וצ’ק -אאוט לדאוג לתשלום, לאפשר לאורחים עסוקים לבצע צ’ק-אאוט ולקבל את מזוודותיהם היישר למכוניתם ובשבריר שניה.
LG גם מיישמת את הידע הרובוטי שלה בכדי לשפר את חוויית הקנייה בסופרמרקטים פרמיום. באמצעות עזרת רובוט הקניות של LG, הקונים יכולים לסרוק את הפריטים בעזרת סורק ברקודים בתוך הרובוט כדי להציג את מחירי המוצרים ולראות את רשימת הקניות המלאה שלהם בתצוגת הפנים שלו. הרובוט יכול, בנוסף, להדריך קונים אל המוצרים שנבחרו באפליקצייה.
רובוט ה-CLOi שלLG מפותח במקביל למוצר ה-ThinQ, מותג ה-Al של LG עבור מוצר החשמל והאלקטרוניקה הביתיים. CLOi של LG עוצב כדי לספק אינטרקצייה רגשית ונוחות חדשנית לצרכנים בעזרת טכנולוגיית בינה מלאכותית.
“כחלק משמעותי במנוע הצמיחה העתידי שלנו, LG מחוייבת להתרחב בקטגוריית הרובוטים שיכולים לספק נוחות אמיתית וחדשנות לחיי הצרכנים”, אמר ריו היי-ג’ונג, ראש חטיבת הפתרונות החכמים ב-LG. “אנחנו נמשיך לפתח מגוון רחב של מוצרים בסגנון הרובוטים הביתיים והעסקיים שלנו, ולחפש הזדמנויות חדשות לתרום להתפתחות תעשייה הרובוטיקה”.